Új blogruha és újabb nyeremény

Új blogdesign


Egy ideje gondolkodtam azon, hogy mivel közeledik a tél és a karácsony is, le kellene cserélnem a blogom design-jét valami aktuálisabbra. Volt egy elképzelésem, de úgy gondoltam, hogy megkérek egy profit aki elkészíti. Így írtam ÉvaJudit-nak (vagyis Évának) és elmagyaráztam, hogy mit szeretnék. Még aznap pár órára rá, hogy elküldtem a levelem, meg is kaptam az új blog hátterem. Nagyon megörültem neki, hisz pont így képzeltem el és a hóember kimondottan aranyos. Sajnos szombaton nem volt  nagyon sok időm, hogy lecseréljem a blog hátteremet, mert az egész estém már le volt foglalva. Vasárnap pedig színházban voltam az anyósommal. Szlovákiából voltak bemutatni egy vígjátékot a Komárom-Esztergom megyei szlovák kisebbségnek. Ma pedig a férjemmel voltunk egy-két ügyet elintézni. Ezért csak ma este tudtam nyugodtan nekiülni, hogy lecseréljem a blogruhám. Bár még egy kicsit igazítanom kell a fejlécen, de sajnos már a férjem a nyakamon ül szinte, hogy mikor szándékszom lefeküdni, ezért ma már biztosan nem tudom megcsinálni. Remélem nektek is tetszik.


Megint nyertem

Vasárnap csak annyira volt időm, hogy elolvassam az e-mailjaimat. Nagyon meglepődtem, amikor Krisssz-től kaptam e-mailt, amiben küldte a nyereményutalványt. Nem akartam elhinni, hogy most nekem kedvezett a szerencse és én nyertem. Gyorsan megnéztem a Cewén és tényleg az én nevem volt az első! Ma délben, míg a férjem kint matatott a műhelyben az ebéd pedig főtt a tűzhelyen gyorsan megnéztem, hogy milyen készletek közül válogathatok. Elején nem sok nekem tetsző készletet találtam, de végül elég sok összegyűlt, amit szívesen megvettem volna. Mindenki úgy oda van Roben-Marie-ért, gondoltam megnézem milyen készletei vannak. Az igazat megvallva csak a kíváncsiság miatt néztem meg őt, mert ahogy a többieknél láttam a készletei nem felelnek meg az én stílusomnak. No de hát senkit sem skatulyázo pár kép láttán és igazam is van mindig, mert találtam egy készletet és egy alpha-t ami megtetszettek, ezeket meg is vettem. És mivel maradt még pénzem vettem mégy egy készletet Viva Artistry-től. Meg is mutatom őket. Hogy mikor mutathatok kész oldalakat még nem tudom, mert sok más dologn is össze gyűlt, amit minél hamarább el kell intéznem.






6 megjegyzés:

  1. Nagyon örültem, hogy nyertél:-))) ... és igazán szép készleteket vásároltál! Úgy érzem, hogy az elfoglaltságaid ellenére a hangulatod is jó és ez külön öröm a számomra! Várom az oldalaidat:-)))

    Éva által készített "blogruci" gyönyörűűűűűűűűű!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó alkotást a friss készletekhez.Az új ruha pedig igazán hangulatos.

    VálaszTörlés
  3. Szépeket vásároltál:)) Kíváncsi vagyok az oldalakra is.
    A blogruhád is szép, bár a méretezéssel gondok vannak. Valószínűleg kis monitorhoz, vagy laptophoz van beállítva, nagyobb monitoron nem túl jó. Lefotóztam, így látom én:
    http://halado.cewe-fotokonyv.hu/blissz.jpg

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Krisssz, hogy felhívtad a figyelmemet. Mivel az én gépemen megfelelően jelenítődik meg nem is gondoltam bele, hogy másnak nem. Sajnos nem tudom más gépen leellenőrizni. Néztem a HTML kódban, hogy hol lehet beállítani, hogy automatikusan igazodjon a megjelenítő gép felbontásához, de nem találtam semmit. Igaz az angoltudásom nagyon minimális. Ha valaki tud segíteni megköszönném!

    VálaszTörlés
  5. A blogrucid gyönyörű! Szépet kértél :D
    És ügyesen vásárolgattál, grati így utólag is a nyereményedhez! :)

    VálaszTörlés
  6. Krisssz! valóban igy van más a felbontásom és Blissznek is ekkora mert én úgyan azt látom mint a sajátom
    Ha Blissz gondolja átméretezem neki
    az én képernyő felbontásom:1024x768
    Viszont ha valakinek más akkor meg én nem látom az Ö mintáját
    Sajnos ezt még nem találták ki,hogy hogy oldható meg

    VálaszTörlés