Tündérországban

Ma van a sógoromék kisfiának születésnapja. Pont 1 évvel ezelőtt született. Egy igen aranyos, de huncut kisfiúról van szó, akit mindenki szeret. Az utóbbi időben furcsamód egyre jobban ragaszkodik hozzám, mint az anyjához. Nagyon szeretem én is és mivel még nincs tervben nálunk a gyermekvállalás (vagyis szeretnénk, de nem tudjuk, hogy járna-e nekem gyes és a többi juttatás) így egy kicsit a saját gyerekemként gondoskodok róla. Mármint akkor amikor hagyja az anyja, mert sajnos nem nagyon engedi, hogy más 5 percnél tovább foglalkozzon vele.
A következő oldalt készítettem róla, amit eredetileg egy naptár oldalnak gondoltam, de jobban tetszik így magában:


 Készlet:
Ptitesouris design: Histoires D´elfes

A kép a kis Dominikről az anyósomék kertjében készült, amikor egy hatalmas virágcserépbe ültették a sógoromék. Eszembe is jutott, hogy milyen jó  kis oldalt lehetne belőle készíteni. Egy mese is fűződik hozzá:
Egy kisfiú játék közben eltévedt és Tündérországban találta magát, ahol sok érdekes dolgot látott. A tündérek amikor meglátták körbevezették, majd egy hatalmas virágcserépbe ültetve a csodafolyón visszavarázsolták az anyukájához.

1 megjegyzés:

  1. Ugye, nem ahhoz az anyukához, aki féltékeny a kicsi gyerekére - ahelyett, hogy annak örülne, hogy minél több embert szeressen és minél több ember szeresse, pl. Dominiket?!? Tündérország nem mindenki számára mutatja meg magát!!!!
    Örülök, hogy Te látod!!!

    VálaszTörlés