Variációk egy kihívásra

Az e heti Cewe-s kihíváson technikai feladat volt, mert egy filmcsíkkal kellett csinálni azt amit akartunk. Volt is mindjárt egy ötletem. Régebben kipróbáltam egy filmstrip akciót a Photoshopban és az eredményt megtartottam. Gondoltam az használom fel, nem lesz baj, ha a filmcsík másként néz ki. De aztán meggondoltam magam, mert már biztos unalmas, hogy állandóan esküvői képekből készülnek az oldalaim. Így két kedvenc filmjeimről készítettem oldalt, amiket akár 100x is megnéznék és minimum vagy 10x láttam. Keresgéltem hozzá képeket a Google-ben, valamint készleteket, de az utóbbit nem nagyon találtam. Sajnos nem tudok vásárolni, ezért a freebiek között kellett keresnem. Végül is találtam egyet, de ahogy elkészült az oldal vele rájöttem, hogy egyáltalán nem tetszenek az elemek a háttérpapíron kívül. Ezért csináltam egy másik variációt, ami már jobban tetszett. A kisördög így sem hagyott nyugodni, muszáj volt megcsinálnom az eredeti ötletem alapján az oldalt. De azzal meg az a baj, hogy szerintem még hiányzik róla valami, de nem találtam semmit, amit az oldalra rakhatnék, amivel befejezettnek érezném az oldalt. Ennek ellenére megmutatom mindhárom oldalam.
Íme az első variáció:



Felhasznált elemek:
Mythical Designs - Movie Night
Krisssz - Filmstripe
Google képek

Ez a második variáció, aminél a háttérpapír marad meg, amire a filmplakátokat raktam, és alkalmaztam pár szűrőt, textúrát. A kész oldalnak adtam még egy feliratot.


Felhasznált elemek.
Mythical Designs - Movie Night (háttérpapír)
Krisssz - Filmstripe
Google képek

A két előző képhez tartozik egy kis videó, vagyis inkább zene. Az a baj, hogy a scrap oldalak nem tudnak zenélni, pedig a Robin Hood betétdala nélkül nem teljes az egész. 



Nagyon szeretem ezt a számot. Bryan Adams kedvenc előadóm.
Most pedig mutatom az utolsó oldalt, amit a kihívásra készítettem. Ahogy mondtam úgy érzem, hogy nincs befejezve, hiányzik róla valami, de nem tudom hogy mi. A wa-n kívül és a filmcsíkon kívül minden saját, a háttérpapír a szülinapi ajándékomról marad meg. :-)



Felhasznált elemek:
wa: Moani - Romantic Wedding
Fimstripe action a Cewe-ről

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom, Neked mi hiányzik az első kettőről, mert szerintem semmi, bár én nem vagyok egy pakolós típus. Mindkét oldal magáért beszél.
    A harmadikat én is kicsit "üresnek" érzem a nagy eseményhez képest.
    Egyébként rengeteg oldal van ahol jobbnál jobb freebie-khez juthatsz hozzá.Példának csak egy:
    http://scrapbook.creativebusyhands.com/2010/11/summary-for-digital-scrapbooking

    VálaszTörlés
  2. Nos az első kettővel annyira nincs bajom. Igaz az első képen használt elemek nem az én stílusomhoz tartoznak. Inkább a romantikusabb készleteket szeretem. Ez meg túl modernnek tűnik nekem (főleg a word art). Az utolsó képről valami hiányzik és még nem találtam meg, hogy mi lenne az. A Cewe-n mondták, hogy világosítsam a hátteret, de még így is hiányzik nekem valami.

    VálaszTörlés