A szeretet halála

Nem akartam részt venni a Cewe e heti kihívásán. Nem volt senki, akit elvesztettem és akire emlékezhetnék. De tegnap este mély letargiába estem. Az ok egyszerű és mégis bonyolult.
Amikor Magyarországra költöztem elvesztettem mindent, ami 23 év alatt fontos volt nekem, valamint amit megszereztem és felépítettem. Elvesztettem a családom, a rokonaim, a barátaim. Számukra meghaltam. Bár tudtam döntésem meghozatalakor, hogy ez így lesz. Mégis nagyon fáj, hogy számomra régen (igaz még most is) oly kedves emberek nem láthatják boldogulásom, nem tudnak osztozni örömömben, sikereimben. Bár kaptam új családot, de mégsem teljes a kép, hisz a családom és a rokonaim nem akarnak rajta szerepelni. Ugyanígy hiányoznak a barátaim. Csak eggyel tartom a kapcsolatot, de a távolság és az elfoglaltságok miatt ez sem olyan szoros, mint régen volt. Sokszor érzem magam rosszul, mert nagyon hiányzik egy nagyon jó és igaz barát. Ezért magányosnak érzem magam ezen a téren. Mindenki elfordult tőlem, mert ezt kellett tenniük. Mindezt az érzést, amit most leírtam fejeztem ki az oldalamon. Elég egyszerű lett, mert az érzések egy idő után nagyon feltörtek a lelkemben és nem bírtam tovább, úgy kellett hagynom az oldalt, ahogy volt.

Háttér: Designs By Vaybs - The Witehes Den
a gyertya stock photo


3 megjegyzés:

  1. Ez a hét a kiborulások hete. Nincs olyan oldal, amin nem állnék meg hosszasan. A tiéd is ilyen, és nagyon elszomorított. Nem lehet mérlegelni,de ez még fájdalmasabb lehet. Mert, aki meghalt, az nem hagy el, vagy nem akar elhagyni. Téged meg elhagytak. Bár csak annyit tudok a történetről, amit leírtál, de számomra teljesen érthetetlen:(
    Remélem, a saját megteremtett családod kárpótol az elveszítettért:(

    VálaszTörlés
  2. A szívedben folytasd a szeretet azok iránt, akik talán még jobban szenvednek most a hiányod miatt!!! Reménykedjünk abban, hogy a sors mindig tudja, hogy miért, milyen áldozatot kíván tőlünk! Bízom abban, hogy Te is tudsz a saját utadon járni, mert az ember csak akkor tapasztalhatja meg, még ha csak pillanatokra is - a boldogságot. Ki kell alakítani magunkban azt a képességet, hogy ezeket a pillanatokat felismerjük és őrizzük magunkban, mert abból tudunk "táplálkozni"!! Szívből kívánom, Neked sikerüljön!!

    VálaszTörlés
  3. ..Eszti .na ne ám e legyél kenődve :)az nem te lennél.

    K.T.

    VálaszTörlés