Projekt 2010

Nem tudom mi van velem, mert mostanság minden témából több verziót készítek. Most is, ahogy elkészítettem az e heti kihívásra az oldalamat, majd nyugodtan nekiláttam a házimunkának bevillant egy másik variáció is. És addig motoszkált az agyam kis zugában, míg meg nem csináltam. Egy kicsit félek közzé tenni, mert lehet, hogy valakinek nem fog tetszeni. Még szerencse, hogy anyukám nem olvas blogokat, és nem tudja, hogy nekem is van, mert ha meglátná iszonyatos patáliát csapna. Mert én viccet csinálok Istenből. Bár szerintem ki sem találná, hogy mi adta az alapötletet. 
A Scrapbook.hu ingyenes e-magazinjának legfrissebb számában meg volt hirdetve egy kreatív próbatétel. Összegeznünk kell a 2010-es évünket. Nem akartam részt venni, mert nem sok minden történt velem és az sem volt mindig fényképekkel dokumentálva. De tegnap egy fergeteges ötletem támadt. Készítek egy oldalt, ami egy asztal lenne felülnézetből, de nem akármilyen asztal. Egy „asztal” a Mennyországban. Az asztalon van egy füzet, amelyben a 2010 - es évben velem megtörtént események közül a számomra legszebb és legemlékezetesebb pillanatok vannak képekben megörökítve. Egy angyal kapta feladatul, hogy segítsen nekem szép pillanatokat is átélni, mert eddig csak rossz dolgok értek. Az év végeztével be kell mutatnia a „felső vezetésnek”, hogy mit végzet, és épp erre készül.
Annyira belemerültem az egészbe, hogy még az e-mailt is elkészítettem (amit a Gmail-ról másoltam), amiben megkapta a felhívást, hogy mutassa be munkáját.


A toll, a paca, a füzet és a tűzőkapocs krisssz Vintage school készletéből van

Az e-mail a képről:

A képekhez még egy kis magyarázat, hogy miért is voltak ezek a pillanatok a legszebbek és legemlékezetesebbek:
2010 április - hosszas egyeztetés után nálam volt 1 napig a barátnőm és sokat nevettünk bohóckodtunk.
2010 május - elmentünk egy kicsit kirándulni Kiskőrösre, ahol megnéztük Petőfi szülőházát is
2010 július és augusztus - mivel nem volt pénzünk nyaralásra, ezért a hétvégéinket a pilismaróti öbölben töltöttük. Sátoroztunk, pecáztunk, fürödtünk a Dunában. Egy ilyen alkalommal fogta a férjem ezt a hatalmas csukát. Soha nem fogott még ilyen nagy halat és méghozzá nem éjjel!
2010 szeptember - ezt szerintem nem is kell magyaráznom. Az esküvőnk, ami még az elején sehogy sem akart összejönni.



9 megjegyzés:

  1. Hű Csajszi! Ez tuti ötlet szerintem! A magyarázatot szerintem a noteszbe is belekarcolhatod...

    VálaszTörlés
  2. Gondoltam rá, de akkor olvashatatlan volt :) De még lehet hogy változtatok rajta.

    VálaszTörlés
  3. Ahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa, most már értem:) Szuper ötlet, jó, hogy megcsináltad:) Levél csúcs, itt legalább pontosan el tudtam olvasni:) És a hal szerepére is fény derült:))

    VálaszTörlés
  4. Nagyszerű ötlet, és nem látom be miért bántanál meg akárkit aki vallásos. Hát a vallásos ember nem úgy képzeli el, hogy saját őrangyala van ?

    VálaszTörlés
  5. A félelmeim oka valójában a levél volt, mert nem biztos, hogy mindenki értékeli a humoromat.

    VálaszTörlés
  6. magasan ejtsd le, aki nem értékeli a humorodat! Szerintem ez annyira finom, karcos, hogy én fergeteget szórakoztam! Láttam magam előtt a mennyek országának titkárságát 3 telefonnal, melyik közül egyik a piros közvetlen kapcsolat az Úrhoz! Ne, hagyd abba Blissz! Szeretem az ötleteidet!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó!
    Esetleg kis protekció számomra a titkárságon a jövő szempontjából nem lehetséges?

    VálaszTörlés
  8. Nem tudom, hogy mi alapján választanak ki? Nekem szerencsém volt, vagy megunták az örökös siránkozásomat, hogy csak rossz dolgok érnek.

    VálaszTörlés
  9. Ne törődj nagyon azzal, hogy ki - mit gondol! A véleményekből szűrd ki azt, ami Téged előbbre visz, akár a scrapban, akár az életedben, hangulatodban! Vállald fel magad olyannak, amilyen vagy! Így mindig csak magaddal kell szembenézned, és az ember személyisége egész élete során változik, fejlődik. Az, hogy milyen irányba, már mindegyikünknek a saját felelőssége! Bízz magadban és a szuper kis ötleteidben:-))))

    VálaszTörlés