Ébredés után

Az oldalam, amit most mutatok be, a szokásos heti Cewe-s kihívásra készült. A kihívás arról szólt, hogy készítsünk egy oldalt, amin egy asztal van, felülről lefényképezve. Ezt én így oldottam meg:


a felhasznált elemek stock photo-k, képek a netről

Az oldal címe azért ébredés után, mert a napom általában így kezdődik. Teát szoktam inni a kávé helyet, mert az élénkítő hatása tovább tart, mint a kávéé. Kávét csak akkor szoktam inni, ha utazunk valahova és megállunk a férjemmel kávézni a benzinkútnál. Ilyen helyeken jó kis zöld teát nem kapni. Míg teázom olvasgatok, megtervezem a napomat. Ilyenkor gondolom ki a déli menüt, ami nem megy valami könnyen, mert sok kritériumnak kell megfelelnie. Ezenkívül reggel ötletelem ki a scrapbookos oldalaimat, valamint ekkor van időm olvasgatni is, mert nem zavar meg senki sem. Gondolkodás közben írogatok, vagy rajzolgatok, mert így az agyam gyorsabban dolgozik, a kreativitás is beindul. Igaz a firkálgatásaim nem ilyen figurák, mint a képen, de a „Három Testőrt-t” nem hagyhattam ki. Nagyon szeretem Rejtőt, mert akár mennyire vagyok szomorú, lehangolt, depressziós pár oldal elolvasása után teljesen feldobódik a hangulatom. Sajnos egy könyve van meg, amit már agyon olvastam. Sajnos nincs pénzem beszerezni a további műveit :-( Rajta kívül még van két kedvenc íróm, de ők már nem fértek ide, mert zsúfolt lenne az asztal.

Megjegyzem, hogy egy kis meglepetés ért ma reggel. Treza-tól kaptam egy blogdíjat. Sajnos most még nem tudom belinkelni stb. mert hamarosan mennem kell Pestre és még el sem vagyok készülve. De ha hazaérkeztem azonnal megmutatom.



3 megjegyzés:

  1. gyere, nézz be hozzám is! :))
    http://florci72.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Sok jó ötletet kívánok árulkodik a napló az asztalon :) Rejtő Jenőt írásait magam is nagyon kedvelem.

    VálaszTörlés
  3. Ez az egyik kedvenc oldalam:-)))

    VálaszTörlés