Rose

Néha nagy gondban vagyok egy-egy oldalam nevével. Mert ha feltölti az ember egy galériába akkor kérik az oldal címét. És ezért mindig ki kell találni valamit. Néha a készlet nevéből indulok ki, máskor pedig a fotóból. Azonban a mostani oldalamnál nagy gondban voltam. Nagyon sokáig csak száma volt neki, mert semmi épkézláb név nem jutott eszembe. Aztán már nagyon meguntam és leültem tévézni, Doctor Who-t nézni. Nagyon szeretem a sorozatot, főleg David Tennant-ot. És itt volt Rose. Így aztán az oldalam neve is Rose lett. Egyébként Ti hogy adtok nevet, címet az oldalaitoknak?
Az oldalam Kreen ma megjelenő készletéből készült, aminek címe Le jardin de Dypsy (aki tud franciául egy kommentben leírhatná a magyar megfelelőjét).
ITT megvásárolható
Egyébként egy kicsit bajban voltam, mert eléggé rajzos készlet és fantasynak is használható. De hosszas munka után megszületett a következő oldal:
post signature
Egy örömhírt szeretnék megosztani veletek. Bettiee-hez kerültem CT tagnak! Ő is Kreen-nél CT-zik és pár napja írt egy üzenetet, hogy nagyon tetszenek neki az oldalaim, amit Kreen készleteiből készítek és megkérdezte, hogy nem akarok-e a csapatába tartozni. Örömmel fogadtam el a felkérést. 
post signature

2 megjegyzés:

  1. Szeretettel gratulálok az új CT-tagságodhoz és üdv a Csapatban! Rose pedig gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, melegséget árasztó oldal lett! Szívből gratulálok a ct tagsághoz! Nagyon ügyes vagy! Aztán, pedig hajrá, alkoss és tervezz sok szép dolgot, és nyiss boltot valahol! Szerintem igazán megérdemelnéd! :) Pusszantalak!

    VálaszTörlés