Szeretem....

Nagyon csodás napra ébredtem. Reggelizés, kávézás közben olvasgattam kedvenc blogjaim. Gólya bejegyzése nagyon jól esett. Arról is írt, hogy kapott egy díjat, amit szerintem teljesen megérdemel. Sok mindent mesélt magáról és kiderült, hogy sok mindenben hasonlítunk egy pici. :D Végül felsorolta, hogy kinek adja tovább. Köztük voltam én is (a másik blogomat díjazta). Azonban a szavai kora reggel nagyon jól estek, ezért nagyon jó hangulatom lett és ez kitartott egész nap. Azért írom mindezt ide és nem oda, mert így is reklámozom magam (hihi), de szerettem volna a nemsokára bemutatott oldalamhoz kapcsolódót írni. A díjat pedig kiteszem majd ott. (végül azért megmutizom itt is).
De először is magamról tíz dolog, amit szeretek és hogy kiknek adnám.
Elsősorban felsorolom a blogokat.
Milu - csodás oldalai vannak. Ó ha csak fele ilyen ügyes lennék!
Tinci - az ok ugyanaz. Mindkettőjüket csodálom és titokban hozzájuk járok leskelődni, inspirálódni.
Szrjudit - ha valami híres énekes lenne, akkor biztos sikongatva kérnék tőle autogrammot. Rajongok a munkájáért, nagyon csodálom és szeretem nézegetni az oldalait. Mintha egy másik világba kerülnék az ő oldalai által, nagyon inspirálóak.
Hékás - csodálatom másik tárgya. Ugyanúgy csodálom őt is, mint Szrjuditot
Beedee - az oldalaiból finom és könnyed elegancia árad, megspékelve egy csipetnyi bájjal. Megérdemli a díjam ő is teljes mértékben.
Ezen kívül oda adnám még a következő személyeknek, annak ellenére, hogy megelőztek:
Gólya - eredetileg tőle kaptam, de ő valami fantasztikus! Szerintem tanítani kéne a lelkesedését, kitartását és azt, hogy nem adja fel.
Margó, Toni és Kreatívhit - mindannyian a scrap mellé egy kis lelki gyógyszert, balzsamot is átadnak nekünk a blogjaikon, oldalaikon keresztül.
Most pedig 10 dolog amit szeretek:
Szeretem a reggeleket, amikor felébredek és rájövök, hogy még maradhatok az ágyban. Olyankor jó a puha, meleg takaró alá bújni, átölelni egy kispárnát.
Szeretem a kreatív dolgokat (nem is gondoltátok volna mi?). Tudok horgolni, varrni, szoktam rajzolni is, és mindenfélét készíteni papírból és más anyagokból. Persze ide tartozik az is, hogy imádok scrapbookozni és írni, amit újra elkezdtem.
Szeretek olvasni. Ami azt jelenti, hogy ha egy jó könyv kerül a kezembe képes vagyok hajnalig fent lenni, hogy elolvassam.
Szeretek főzni. Pedig úgy kerültem Magyarországra, hogy a pizzán és a spagettin kívül semmit sem tudtam. A férjem szerint született szakács-cukrász vagyok.
Szeretek elegánsan felöltözni. Bár erre mostanság ritkán adatik alkalom, mert elég furán nézne ki, ha kosztümbe mennék a henteshez és nagyon sok ruhám még a szüleimnél van (ha megvannak még).
Szeretem a piros színt. Minden ami piros jöhet (cipő, táska, ruha), főleg egy piros Volkswagen Golf.
Szeretek kertészkedni. Mindezt annak ellenére, hogy a szüleimnél utáltam. De különbség van egy végtelenül nagy és egy kicsike kert mellett.
Szeretek utazni, főleg vonatozni. A vonatok szerintem olyan romantikusak.
Szeretem a kutyáinkat, pedig mindenki szerint rondák és a férjem ex menyasszonyáé voltak. Ennek ellenére olyan szeretni valók, hisz kezdettől fogva ők is szeretnek engem.
Szeretem a lovakat. Szerintem előző életemben ló voltam. Pici koromtól rajongtam értük. Az esküvőmön apukám azt mondta, hogy csalódott bennem, mert nem kértem lovas hintót. Én nem akartam, mert úgy gondoltam költséges és nem akartam a férjemre és anyósomékra még nagyobb terhet róni. A végén kiderült, hogy kérhettem volna. És ez kapcsolódik az oldalamhoz, amin a fő téma a ló szeretete.

Készlet: Raspberry Road Designs - Feathered Nest Add-on
Lány a lóval - Magic Moonlight Free Images


post signature

6 megjegyzés:

  1. 1000 gratula! Tündér vagy, nagyon köszönöm a díjat!

    VálaszTörlés
  2. Hű, klassz lett az oldal! Örülök, hogy kora reggel mosolyt csaltam az arcodra!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen,nagyon kellemes meglepi volt ez nekem és nagyon örülök,de közben kicsit szégyenkezem is,hogy nem nagyon jártam Nálad.Ne tessék titokban jönni :D Ezentúl én is látogatód leszek ígérem.ezer pirulós smile!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm a díjat. Örülök, ha örömet szerzek a blogommal.
    Puszi!

    VálaszTörlés
  5. Hello dear Blissz, thank you for your nice German comment on my blog! I am happy to tell you, that you are the winner of the kit LYRICAL LETTERS!
    Please send me you email-adress to give you the code for the kit. You find my email-adress here in this post on my blog: http://creadorena.blogspot.com/2011/05/winner-of-kit-lyrical-letters.html

    Kedves Blissz. Ön nyert! Gratulálunk! Kérem, küldje el nekem e-mail címét. Megtalálja az email címem van:
    http://creadorena.blogspot.com/2011/05/winner-of-kit-lyrical-letters.html

    Üdvözlet!! :-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon köszönöm én is a díjat, annyira kedves vagy, örülök, hogy tetszenek a képeim!!! :)

    VálaszTörlés