Magnólia anyák napjára

Gondolom nem kell bemutatnom már senkinek The Flower of Naturalness azaz a Magnólia blogtraint( első állomás itt). Már alig vártam, hogy letölthessem az összes elemet és készletet. Utána persze jött a bőség zavara, mert annyi csodás elem, papír birtokosa lettem, hogy azt sem tudtam, hova kapjak. Végül összeállt a kép és készítettem egy anyák napi oldalt. Most ezen az úton köszönöm annak a blog és scraptársnak, aki ajánlotta a Magic Moonlight Free Images oldalt. Csodás képek vannak ott is és az oldalamon felhasznált igazán illett a témához.
Sajnos az én anyukámmal nagyon rossz a kapcsolatom, talán kisgyerek korom óta van ez. Felnőtt fejjel még megpróbálkoztam javítani rajta, de ahogy mondják, egy kapcsolathoz két ember kell. Most is igyekszem tisztelni és a szeretetemet kinyilvánítani, de néha azt érzem, hogy az egész falra hányt borsó. Sajnos úgy kezel, mint egy idegent, és néha elég nyomasztó az egész helyzet. Az anyósom szerencsére befogadott, bár van néha problémám vele is, de ez csak a háztartással kapcsolatos. Mivel neki igen magas mércéje és igényei vannak a renddel és egyebekkel kapcsolatban, nekem pedig nem volt semmilyen mércém se, most igyekszem alakítani, ezért van néha probléma ha arról van szó, hogy rend és tisztaság. Nem mintha nem lenne, csak én nem mosok fel mindennap hipóval, nem törölgetem le mindennap a port és hasonlók. De azért nagyon rendes asszony. Inkább ilyen anyukám lehetne. De elkalandoztam, az oldalamat még nem mutatom. Küldöm minden egyes anyukának és nagymamának!

Áldás a szülőkre

Van hely, hol minden kicsi széken
Nevetve ültem egykoron.
S tipegő léptem, gügyögésem
Mosolyt rajzolt az arcokon.
Van ház, ahova tartozom,
Más otthonba sohse térek,
Bármely családhoz, minden házba
Csak, mint idegen, úgy lépek.
Valakiket: a szüleimet
Eléggé meg nem áldhatom,
Valakinek, ha százszor élek
Adósságom le nem róhatom.
post signature

1 megjegyzés:

  1. Majd más lesz az a szülő gyerek kapcsolat, amit Te alakítasz ki a gyerkőcöddel! Te leszel a szuper anyuka, akinél jobbat egy picúr nem is kívánhatna magának! És akkor a kényszerpályád lezárul, mert lesz akit földöntúli módon szerethetsz! Nagyon szép az oldalad!

    VálaszTörlés