Kép egymásnak Cewe

Beedeenek nagyon megtetszett e játék, mert a Cewen is elindította. Itt olyanok is elkezdtek játszani, akik a Scrapbook.hu-n nem játszottak még ilyet. Úgy gondolom, hogy a Cewén egy más közösség, talán valamivel összetartóbb alakult ki. (a találkozónak is köszönhetően). Ez a játék még jobban feldobta a hangulatot Krisssz által vezetett videóscrap mellett. Gondoltam itt is benevezek a játékba, bár egy kicsit aggódtam, mert máig kellett elkészülni, Beedee csütörtökön sorsolt. Én Rzoe-tól kaptam két képet és Secimának küldtem négyet. Rzoe kisfia volt a képeken aki mindenhova szeret bebújni, még a lehetetlen helyekre is :D Mivel meseoldalt én nem tudok készíteni, de Dávid épp egy szekrény polcába mászott be a képen, ezért nem volt valami jó egy pakolgatós oldalhoz, ezért elhatároztam, hogy kivágom a képből. Szerencsétlenségemre a Photoshop makrancoskodott, ezért más programmal kellett kivágnom a képet. Délutánra megjavult a progi, már csak az elrendezést kellett kitalálnom. Nagyon tetszettek dmagdalene macis elemei, de nem tudtam még hol felhasználni, de ebbe az oldalba bele akartam foglalni (ha valakit érdekelnek a készletek itt a blog, ahonnan ingyen letölthetők. Secima figyelmébe ajánlom főként! :D). Hosszas variációk után megszületett az oldal. Felhasználtam még Altena és Didó elemeit.

És most pedig mutatom Secimától kapott oldalam. Gyönyörű lett! Nagyon tetszik! Nem tudom nektek leírni szavakkal, hogy mennyire tetszik! Áradozhatnék róla oldalakat, de nem teszem. Köszönöm szépen neked Évi itt is!
Szerintetek is gyönyörű? :D
Most pedig búcsúzom. Sajnos a barátságról szóló oldalam még nem tudtam elkészíteni és csak jövőhéten fogok ráérni. Eredetileg Cewe kihívásra akartam készíteni, de kihíváson kívül készítem el. Sajnos nagyon kevés időm van a scrapra, blogolásra, történetem folytatására. Ha egy nap legalább 48 órából állna!
post signature

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy tetszik az oldalam. Nagyon élveztem az alkotást, nem gyakran készítek ilyen.
    Ügyesen megoldottad a te feladatodat. Jól sikerült a kivágás és szép lett az oldal. Köszi a linket is. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, egy ilyen 48 órás nap nekem is jól jönne. Legalább kettő a héten. Akkor talán egyszer sikerülne 6 óránál többet aludnom. Rám férne. Csuda klasszak az oldalak, örülök, hogy Te is játszottál.

    VálaszTörlés