Első CT oldalam

Pár bejegyzéssel odébb már eldicsekedtem, hogy CT tag lettem Kreen-nél. A tagságom első oldala már réges-rég kész volt, csak várta, hogy megmutathassam. És ma itt az alkalom! Először is mutatok egy készlet előnézeti képet.
Megvásárolható ITT
Ez a készlet nem csak azoknak való, akik szeretnek pakolászni, hanem a fantasy oldalasoknak, mert mindkét stílushoz tartalmaz elemeket. Amikor megláttam volt egy oldal a fejemben, de az épp fantasy volt. De nem akartam mindjárt az első oldalamat elrontani azzal, hogy valami újat próbálok ki. Így maradtam a pakolászásnál. Mutatom az oldalam:
Valahogy úgy éreztem, hogy ehhez a készlethez egy királynő, vagy menyasszony illik, de nem akartam magam megscrappelni. Így választottam ezt a képet.
Valahol láttam egy szuper oldalt. De mivel akkor tudom, hogy siettem, ezért nem jegyeztem meg a helyét. Most pedig keresgélhetem össze-vissza. Esetleg elmesélem, hogy mire emlékszem és aki tudja, hogy hol láthattam kérem szóljon! Nagyon megfogott! Az oldal így nézhetett ki:
  • a háttérpapír fehér volt, vagy valami világos szín
  • a bal alsó sarokban volt egy fotó egy kislánnyal
  • a fotó mögött, körül mindenféle elem, virágok, maslik, zöld
Ennyire emlékszem. Didónál is megnéztem, bár csak pár hétre visszamenőleg. Lehet, hogy több volt az oldalon, de lehet, hogy csak ennyi. Ha valaki tudja, hogy miről beszélek, kérem jelezze, mert míg meg nem találom és nem próbálom meg liftelni, addig nem fogom tudni kiverni a fejemből.
Most pedig megyek, mert még két oldalt kéne csinálnom! Mindenkinek kívánok kellemes és csodás napot!

U.i. Akik a Facebookon az ismerőseim és kedden olvashatták, hogy állásinterjúra hívtak. Hát kiderült, hogy nem nekem való munka, mert pénzügyi tanácsadót kerestek, azaz mindenféle biztosítást kell kötni. Sajnos én nem vagyok az a tipus, aki ezt tudná csinálni. :( Remélem egyszer már találok nekem való munkát!


post signature

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű, elegáns oldal lett! Méltó első ct alkotásnak! Ügyes vagy!

    Sajnálom, hogy nem jött össze, pedig úgy, de úgy drukkoltam!!!! :((( De, hátha majd legközelebb! :) Fel a fejjel! :)

    VálaszTörlés
  2. Legközelebb összejön a munka is, meglásd, ahogy ez a gyönyörű oldal és a CT tagság is.

    VálaszTörlés