Bukott angyal

Hosszú ideje nem vettem részt a Cewés kihívásokban. Vagy lekéstem róluk, vagy nem volt ihletem. A mostani kihívásra azonban kész tudtam lenni. A feladat az volt, hogy olyan oldalt készítsünk, ami nem a mi stílusunk. Nekem a fantasy oldalak nagyon tetszenek (persze nem vagyok egyedül), ezért gondoltam megpróbálkozom vele. Ma egész nap nyugtom van, senki sem zavar, mert a sógoromék költöznek. Ezért az anyósomék, a sógoromék és a férjem Budapesten vannak. Férjem akarta, hogy menjek és még én is akartam az elején, de tegnap este meggondoltam magam. Egyik ok az volt, hogy az apósomék félnek, hogy a kutyák megeszik a csirkéket (merthogy van egypár és az egyik kutya még az elején megölt egyet, de most már nem tud). Igaz hogy ugassák őket állandóan, de hát kutyák. Nem tudnak bemenni és a csirkék sem tudnak már kijönni. De nem akartam egész nap hallgatni azt, hogy ha a kutya egyet is megöl, akkor el kell altatni a kutyát. Nagyon szeretem őket, annyira aranyosak és úgy tudnak örülni nekünk. A másik ok pedig az volt, hogy nem voltam kíváncsi az sem apósomék veszekedésére, sem a sógoromékéra. Elegem van abból, hogy nyavajognak a pénz miatt, mintha az lenne a legfontosabb az életben. Meg még egyéb siralmakra, problémákra, amelyek annyira kicsinyessé teszik őket. Megmondtam este ezt a férjemnek. Így aztán nyugodtan takaríthattam és főzhettem, valamint scrapbookozhattam. Elég depis hangulatom van, gondolom az idő teszi, meg azért ezen a héten mondtak nekem egy - két olyan dolgot, amely rosszul eset és nagy valószínűséggel most jött ki rajtam. Ezért terápiás okokból neki láttam elkészíteni az oldalam a kihívásra. Nem volt piskóta az biztos. És talán egy kicsit szomorkás is lett. Igazság szerint úgy érzem, hogy az életemet tükrözi az oldal ami most elkészült. Vagyis most így látom az eddig leélt éveket.
Felhasználtam:
Eenas Creation & OOpsie Daisy Hope for the New Year Collab
Eenas Creation - My diary
Fanfan Rues Des Anges - Parlez moi´d Amour
Viva Artistry - Princess Frog
az angyal és a könyv a netről.

post signature

4 megjegyzés:

  1. Van benne szomorúság, de a nyitott ajtó csak jót jelenthet. Csak át kell lépni a küszöbön:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon különleges oldal,elgondolkodtató.Fel a fejjel,jó is néha kicsit egyedül lenni.

    VálaszTörlés
  3. Már annyiszor akartam írni,annyira tetszik a blogod betűtípusa,sokkal bensőségesebb így az egész,amit írsz,szeretem olvasni amúgy is,de ettől még inkább.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik az oldal! Bár kissé szomorkás, de mégis van benne egy olyan plusz, ami miatt elég pozitív a kisugárzása. Ez pedig az ajtó! Lehet, hogy elég depisnek érzed most magad, de néhány nap vagy hét, és kutya bajod se lesz! Boldogan nevetsz majd rajta! :)

    VálaszTörlés