Fresh & Sunny

Most igen rövid és gyors leszek. Először is köszönöm az előző bejegyzéseimben leközölt történeteimhez fűzött kommentjeiteket!
Sajnos annyira nem volt szinte semmire sem időm azok a dolgok közül, amiket elterveztem. Akartam írni egy hosszabb bejegyzést sok mindennel kapcsolatban, mesélni egy személyről, akit volt szerencsém személyesen is ismerni és pár napja tudtam meg, hogy meghalt, stb. Emellett ki akartam kérni a véleményeteket, de most  valahogy egyikhez sincs kedvem, mert azt hiszem mindjárt összeesem a fáradságtól. Ezért csak egy oldalt szeretnék bemutatni. Remélem a többire is jut egy kis időm valamikor.
A múlt héten Didó OKC-t hirdetett, amire bátorkodtam jelentkezni és szerencsém volt bekerült. Készíthettem valamit a készletével. Csodás készlet (főleg a lepkék)! Beterveztem, hogy úgyis nyugis hetem lesz, lesz időm alkotni, azonban mindig minden pont akkor fordul fel, amikor azt hiszem nem fog. Ezért éjjel dolgoztam és hajnalban keltem. Azonban sehogy sem voltam elégedett vele, vagyis inkább a fotókkal. Ezért több fajta fotót is kipróbáltam stb. Most megmutatom a végsőt, majd még egy két verziót.
A készlet: Fresh & Sunny megvásárolható itt (aki még nem tudná)
Az oldalam:

És az ezt megelőző két verzió, amikkel nem voltam megelégedve:



post signature

3 megjegyzés:

  1. A következő bejegyzésedhez írtam, hogy a végső változata nagyon szép lett az oldaladnak! (... és gratulálok az OKC-hez!)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem valóban az első kép lett a legtutibb, szép oldalt készítettél!

    VálaszTörlés