Karácsonyi blinkie mánia

Nagyon megtetszett Krisssz havazós blinkie, amit a Cewén mutatott a tutoriallal együtt. Gondoltam készítek én is egyet, amiből kettő lett. Lehet, hogy egy kicsit nagyok, de azért szerintem jól sikerültek. Különben mindenki elviheti, ha tetszik akár ez, akár a második. Az első hasonló a leírtakban lévőhöz.


Ezt PhotoFiltre Studioval készítettem, majd az animált hóesést a Nature Illusion Studio-val raktam hozzá. Ezzel a programmal esőt is adhatunk a képünkhöz, valamint víz hullámzását és vízesés effektust is. Ez a program inkább olyanoknak való akik nagyon szeretnek animált képeket készíteni. De ha valakinek mégis kellene, akkor azok itt letölthetik.
A második az teljesen a Photoshopban készült. Gondoltam készítek egy több nyelvű Boldog Karácsonyos blinkiet, amiben váltogatják egymást a feliratok. Négy nyelven lehet olvasni a feliratot, magyarul, szlovákul, németül és angolul.


post signature

5 megjegyzés:

  1. De ügyi vagy! :) Elvihetem a 4nyelvűt, cserébe linkellek.. Naaa?

    VálaszTörlés
  2. Igen igen ügyi vagy és tetszenek is ezek de engem annyira idegesít,hogy ott mozog valami amikor olvasok:)ezért sem teszekfel a sajátomra

    VálaszTörlés
  3. Ami azt illeti csak kalapot emelek. Én is itt szöszölök, de még arra fut amerre akar.
    Szép lett mindkettő.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, már holnap én is nekilátok! Ma még a mikulákkal vacakoltam, és a cewe sem működött épp, amikor ráértem volna nézni Krisssz videoját.
    Jól sikerültek a Blinkie-jeid!!!

    VálaszTörlés
  5. Némmán, milyen ügyes vagy! Teccős mind a 2 (én még a videóig se jutottam el). Egyébiránt hiányoltalak már a 7en, de most megnyugodtam.

    VálaszTörlés