Csak úgy

Bár az előző bejegyzésemben még az alkotói válságról írtam, most mégis közzé teszek valamit. Rájöttem, hogy az egész hasonlít ahhoz a helyzethez, amikor keresünk valamit, de nem találjuk. Majd egy nem keressük, vagy esetleg mást keresünk és megtaláljuk. Szerintem nagyon akartam oldalakat készíteni, szinte görcsösen, ezért nem jött semmi. Most csak unalom és időűzőként pakolásztam. Várom a férjem, aki hajnalban jön majd csak haza, mert megint olyan munkája van, hogy este tudja csak beszerelni. Nélküle nem tudok elaludni, meg persze félek, hogy nehogy baja essen. De persze megkértem, hogy ha elindult hazafelé írjon egy sms-t. Nos mivel nem tudok megmaradni az ágyban, így született meg ez az oldal. A készlettel már olyan rég akartam oldalt csinálni, csak nem tudtam milyen képet használjak fel, de most valahogy megtaláltam hozzá illő fotót. Nagyon tetszenek a színek, az elemek. 

Karina designs - Life Art Love freebie

Nem tudom, hogy mikor jelentkezek megint. Lehet, hogy még ezen a héten elkap újból az ihlet és jövök egy oldallal, de lehet, hogy csak két hét múlva. Szóval nem haltam meg, ha egy jó ideig csend van körülöttem, csak „hibernáltam magam” :D

post signature

3 megjegyzés:

  1. ezt szépen össze hoztad:)gratula

    VálaszTörlés
  2. Jujj, de kis finom oldal! Szépet csináltál és ti is szépek vagytok.

    VálaszTörlés
  3. Így a jó, ha jön a "csak úgy"...és mindjárt milyen csodaszép oldalt csinálsz! Ha újból elkap, ne fogd vissza magad! :)

    VálaszTörlés