Piroska, a farkas és egy angyalka

Most Bettiee készleteit szeretném megmutatni. De előtte lenne egy kérdésem. Tudja-e valaki, hogy a Digishoptalk-on miért nem működik a link beillesztése? Vagyis ha a galériába feltöltöm az oldalam és a beírom a készlet címét, alá pedig beszúrom a linket, ahol meg meg lehet vásárolni a készletet a következő módon:[URL="a link"]valami szöveg[/URL]. Ezután feltöltöm a képet. Aztán ha a linkre kattintok akkor nem a bolthoz ugrik az oldal, hanem egy hibaüzenetet kapok. Nem tudjátok, hogy mi a baj? Már próbálgattam mindent, de nem működik. Ennyi lenne a kérdésem és most mutatom az első készletet, ami valójában egy collab és a témája a Halloween.
Az oldalam pedig egy kis OOB azaz out of bound. Mivel az angolszász országokban a gyerekek beöltöznek, így a képet meglátva eszembe jutott, hogy egy husky kutyussal és piros kapucnis palástba burkolódzó lány igazán élethűen idézi a Piroska és a farkas meséjét.
A másik készlet egy igen szép őszies készlet, csodás elemekkel melynek igen szép címe is van: Because i love it.
http://i42.servimg.com/u/f42/16/92/04/37/navtel16.jpg

Az oldalam pedig az előző bejegyzésben megmutatott szép kislány fotójával készült. Most ez az aktuális kedvenc oldalam. Egyébként a minap egy szép lánynevet láttam a naptárban, Virág volt az, de a férjemnek nem tetszett, amikor megemlítettem. Pedig szerintem a Virág név nagyon szép. De azért a férjemnek is van beleszólása majd a gyermekünk nevébe, ezért maradt a Jázmin név, mint lány név. A fiú névben még nincs semmi ötletünk, nekem a Márk tetszik. De ha igaz a szóbeszéd az anyai megérzésről, akkor ez a baba kislány lesz. De legjobb felkészül a fiú nevekből is, ha netalán a megérzéseim nem jók lennének. Visszatérve pedig Bettiee készletéhez, mutatom az oldalam:
És mivel Bettiee igen ügyes, készített egy templatét is.
Megvásárolható ITT

Kellemes napot kívánok mindenkinek!
post signature

0 kedves üzenet:

Megjegyzés küldése