A nagy nap és egy kis ijedtség

Újabb készlettel jövök, ami az esküvők köré épül. Még októberben sem szokatlan egy-egy ilyen esemény. A tervezők pedig az ekkor készült fotók számára mindig készítenek egy finom kis készletet. Bettiee is készített egy ilyet, melynek a címe The big day.
Kapható a Digiboutik-nál
Az én oldalamnál is a saját képeink közül szemezgettem. Valahol láttam hasonló elrendezést, de arra, hogy hol már nem emlékeztem. Remélem nem lifteltem valaki oldalát :D
post signature
Még egy készlettel tartozom. Még e hónapban vendégeskedem Steph-nél. Egy kicsit fura nála, mert néha úgy érzem, hogy az utolsó pillanatban kell oldalt készíteni. A mostaninál pont így volt. Egy napom volt rá, így gyorsan készítettem valamit. A témája a halloween és a neve Boo! A képet a deviantart-ról halásztam, egy pár szűrő után használtam fel.
Az elemek itt vásárolhatóak meg
A papírok pedig külön itt
Az oldalam pedig, ami a fotó filterezésével együtt összesen alig fél óra alatt készült el:
Mostanság eléggé feszült vagyok és e miatt alig tudok aludni. Bosszant az, hogy várnom kell egy levélre az apehtől. Az egészségbiztosítónak kell, és amíg ez nincs meg nem mehetek orvoshoz. Pedig sokkal nyugodtabb lennék, ha az orvos is megvizsgálna. De csak itt ülök és várok. Telefonáltam már és kérdezősködtem, azt mondták, hogy várjak. Persze az adókártyámra is anno azt mondták és három hónap múlva kaptam meg. És ez nagyon bosszant. Mert már más kismamák ilyenkor már rég túl vannak az első vizsgálatokon. Remélem engem nem fog lecseszni majd az orvos, ha az utolsó pillanatban megyek majd. De a bürokrácia ellen nem lehet tenni semmi, néha azt hiszem, hogy buta és érzéketlen emberek ülnek a kis ablakok mögött, akik mereven ragaszkodnak a szabályokhoz és néznek rád nagy szemekkel, ha felhívod a figyelmüket egy-két kivételre (ez volt az én esetemben, amikor nem hitték el, hogy el kell fogadniuk a kérelmemet, mert a törvényben benne van az is, ha viszek egy bizonyos papírt nem akadékoskodhatnak). Most persze Budapestről várom a levelet. Ez persze bosszant, hogy egy egyszerű levelet nem tudnak egy héten belül elküldeni. Tudom nem kéne idegeskednem, de aggódom, hogy minden rendben van-e velünk és csak akkor tudnék megnyugodni, ha az orvos azt mondja. De ehhez meg más emberekre kell várni. Elég kétségbeejtő és a tehetetlenség érzése bosszantó. És ilyenkor felgyülemlik bennem a feszültség a nyugtalanság hatására. Nem tudtok valami természetes megoldást arra, hogy ne legyek feszült? Például valami teát, ami nem árt a babának.

Kellemes napot kívánok mindenkinek!
post signature

2 megjegyzés:

  1. Az oldalaid csodásak, mint mindig. Ami miatt írok: van-e elérhető közelségben nőgyógyászati magánrendelés? A lelki békéd miatt talán érdemes lenne a papíros huzavona vége előtt elmenni; remélhetőleg van ultrahang gép is és teljesen megnyugodnál (és még fotót is kapnál a Csöppről).

    VálaszTörlés
  2. Körülbelül azt szeretném javasolni, amit Treza is! Átmeneti megoldásként mindenképpen elmennék egy magánrendelésre!!! Ha őszintén elmondod mi a gond, egy magánrendelésről nem fognak elküldeni!! Mindenképpen fontos, hogy minél előbb lásson benneteket orvos! Egy kicsit több pénzt, mint amit elköltenél egy homeopátiás nyugtatóra (bár terhességben még azt sem javasolják) kifizeted az orvosnak, és megnyugszol!! Az, ha te feszült vagy, kihat a babára is ezt ne feledd! Némi egészségügyi háttérrel a hátam mögött ezt javaslom.

    Az oldalak tökéletesek, mint mindig!!!!

    VálaszTörlés