Édes pillanatok

Kreen újabb készletét hoztam, ami ma jelent meg a boltban. Lady Sweety a készlet neve, ami telis-tele van mindenféle édes elemmel. Csokikkal, bonbonokkal, cukorkákkal. Ezzel a készlettel már nem dolgoztam úgy feszengve, mint az előzővel. Most már azonnal jött az inspiráció, és teljesen meg vagyok elégedve az oldalammal. Mutatom a készlet előnézetét:
 
Megvásárolható ITT
Az oldalamon végre kipróbáltam a tükröződést. A Cewe-s tutoriálokkal nagyon le vagyok maradva, igyekszem lassacskán bepótolni. Nézzétek meg, hogy sikerült a tükröződés. Nagyon jó lett szerintem, igaz sokat próbálgattam a variációkat.
post signature
Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a fantasy oldalammal kapcsolatban. Nagyon örülök neki, hogy tetszik, hogy elsőre ilyen jól sikerült. Persze 4 óra kemény munka áll mögötte és persze elég egyszerű az oldal, szerintem, de akkor is sok volt a munka vele. A deviantArt-ot már régebb óta nézegetem és sok jó tutorial van ott. Köztük psd fájlok is vannak, amik egy kész alkotás mögött rejlő lépéseket rejtik. Sokat lehet azokból is tanulni, meg persze a fényképes tutorialokból is. Még az is megérti, aki nem nagyon tud angolul (igaz csak akkor, ha a Photoshopja nem magyar, hanem angol). Ezen a héten is folytatódik a kihívás. Ezért gondoltam, hogy megint készítek egy fantasy oldalt. Csak az a baj, hogy nekem inkább pakolgatós készleteim vannak, ritka közöttük az ami fantasyhoz való elemeket is tartalmaz. Ja és az oldalon használt fotó kiválasztása is igen hosszadalmas folyamat. Már három napja csak keresgélek.
Emlékeztek még Dido Titok című kihívására, ami a Nemzetközi Scrapbook Napon hirdetett ki. Rég ki kellett volna hirdetnie a nyertest, de mivel közbejött neki egy s más, meg nehéz is volt választania, elnézve a sok remekművet, ezért egy kicsit elcsúszott a nyertes kihirdetésével. Végül is aztán Mr. Random-ra bízta a döntést, aki úgy gondolta, hogy kedves lesz és engem választott ki! Nagyon örültem neki (Bárcsak a lottón is ilyen szerencsém lenne, akkor meg lenne oldva a pénzügyi problémánk! Hihi), hisz Didó készleteit imádom. 10 dolláros kupont nyertem, ami elköltése nem ment egykönnyen, hisz nem elég az összes Didós készlet megvásárlásához. Végül kettőt választottam nagy nehezen, hosszas kombinálás, válogatás után. Most nem mutatom meg, hogy mik voltak, majd ha készítek oldalt velük, akkor jelzem.
post signature

4 megjegyzés:

  1. Tökéletes lett a tükröződés:))

    VálaszTörlés
  2. igen, csodálatos a tükröződésed, az egész oldal hangulata és az oldal elrendezése:-))) Nagyon gyorsan haladsz előre - érzem, hogy felszabadultan és kedvvel alkotod az oldalaidat és ez nagyon jó!! Örülök:-))))

    VálaszTörlés
  3. Teljesen beleszerettem az oldaladba! Kezdesz kivirulni!!! Meglepődtem a színválasztásodon, de nem is csoda, mikor ilyen jó híreket kapsz! Nyertél, és ez egy csodás érzés! Én is ritkán nyerek, de akkor az annyi plusz energiával tölt fel, hogy egész nap mosolygok! És most ezt érzem nálad is, látva az alkotásod! Látod-látod, mondtam a múltkor, hogy ennél csak jobb jöhet! Íme, itt is van!!!!

    Csak így tovább!!!! Gratulálok az oldaladhoz! Szenzációs, ahogy tükrözted!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Szenzációs lett az oldalad! A nyereményedhez gratulálok és várom az újabb fantazidat!

    VálaszTörlés