Itt a nyár

Kreen ma megjelenő készlete a nyarat és a nyaralást idézi. Mostanság más stílusú készleteket készít, mint amilyeneket szeretek, de annyira nem baj, igyekszem alkalmazkodni. Mutatom a készlet előnézetét.
Megvásárolható itt
Most pedig jöjjön az oldalam:
post signature
Most nagyon rövid leszek, pedig lenne mesélni valóm. Nem nagyon érek rá, a nyár egy kicsit ilyen. Sok az ember dolga, mindig rohan, nincs ideje. Most is gyorsan feltettem az oldalam, mert lekvárt megyek főzni. Röviden csak annyit szeretnék mondani, hogy a hétvégén voltam Szlovákiában, mert osztálytalálkozóm volt (5 éves még csak). Nagyon jó volt, a férjem is jól érezte magát (nem hozta senki sem a párját csak én, mert hát másképp nem jutottam volna el, és megvolt engedve). A szüleim is most nagyon rendesek voltak. Hazafelé egy kis lelkiismeret furdalásom volt, mert annyit panaszkodtam rájuk. Most pedig panaszra nem volt okom. Lehet, hogy megjavulnak? :D Elég fárasztó volt az út, de nem volt annyira unalmas, mert kivételesen Szlovákián keresztül mentünk, Nagykürtös, Losonc és Rimaszombat útvonalon. Régebben Budapest, Salgótarján Fülek útvonalon jártunk (az autópálya miatt), de most kellett egy kis változatosság.
Most pedig rohanok az lekvárt és ebédet főzni. Kívánok kellemes napot!
post signature

2 megjegyzés:

  1. szépséges oldal, jól kombináltad a vintage képeket ezzel a látszólag modern elemparádéval, amit az előnézetin látni lehet :)
    Örülök, hogy kaptál egy kis pozitívságot odahaza és hogy jól telt a hétvégéd!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett az oldalad! Szinte sugárzol!!! Örülök, hogy mostanában ilyen jó a hangulatod!!! Kellemes lekvárfőzést! :) /Én málnalekvárt főzök - minden nap egy kicsit. :)/

    VálaszTörlés