Buborék világ

Újabb készlete jelent meg Kreen-nek. A címe Bulle, fait des bulles. Sajnos nem tudok franciául, de valami buborékkal kapcsolatos lehet. Rajzolt elemek találhatóak a készletben. Ennél a készletnél nagyobb gondban voltam, mint az előzőnél, mert nem a stílusom a rajzolt elemekből álló készlet, főleg a hasonló stílusú. Bár azért aranyos készlet. Ha e héten lett volna a Cewe 30 perces kihívása, akkor az elkészült oldalammal simán benevezhettem volna vele, mert pont 30 percet vett el az időmből. Nem nagyon tudtam variálni, azokat az elemeket használtam fel, amit tetszettek. Mutatom az előnézetet, majd a kész oldalamat.

Megvásárolható ITT
post signature
Jövő héten péntekig nem leszek itthon. Négynapos nyaralásra megyek az anyósommal Horvátországba. Persze csütörtökre egy időzített bejegyzéssel jelentkezem, de szerintem leghamarabb szombaton vagy hétfőn jelentkezem egy kis élménybeszámolóval és képekkel (kíváncsi leszek mennyi képet készítek majd, mert szokásom nem elő venni a fényképezőgépet a táskámból). Bár ez sem biztos, mert már ráférne a merevlemezre egy formátozás és a Windows újra telepítése. Sajnos az én telepítő cd-m már hasznavehetetlen (egy bizonyos folyamatnál megakad és hibát jelez bármelyik gépen is használjuk), ezért egy ismerős csinálná meg helyettem, de őt ismerve akár hetekig is el fog tartani. Majd meglátjuk akkor, hogy mi lesz. Most kívánok mindenkinek további kellemes hetet és teljen a jövő hetetek is kellemesen! 
post signature

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett az oldalad! A készletet elnézve, én biztos nem tudtam volna semmit sem kihozni belőle, de te ... egyszerűen fantasztikusat alkottál!!!

    Kellemes nyaralást mindkettőtöknek! Készíts képet!!! El ne feledd!!! :)))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Gyere hozzám, és vedd át a meglepid! :)

    VálaszTörlés
  3. Jó pihenést és ha hazajöttél gyere be hozzám a blogra!:)

    VálaszTörlés