Vintage girl

Ma jelent meg Kreen legújabb készlete. A nyári szünet miatt sok készletet már előre elkészített és időt hagyva nekünk CT lányoknak az alkotásra. Ez a készlet tökéletes olyan oldalakhoz, melyeket gyermekeinkről készítünk, de főként újszülöttekről. A Google fordító szerint a készlet címe az, hogy„ikrek jönnek a gólyák”. Mivel nekem még a gólya nem hozott se ikreket se kislányt, kisfiút, így keresnem kellek egy olyan képet ami beindította a fantáziámat. Már jó ideje szeretek vintage-s képekkel dolgozni, főleg CT-t készíteni vele, bár a következő készletnél ami hamarosan elérhető lesz kivételt tettem. Egy nagyon szép kislányról találtam fotót és ezt foglaltam oldalba. Mutatom a készletet és utána jöhet az oldalam.
Megvásárolható a Digiscrapbooking.ch - nál és a Digi Boutik - ban
post signature
Játékra hívlak titeket, vagyis csak azokat, akik még nem hallottak róla. Timi azaz Gólya ünnepli meg a 300. bejegyzését, 40. olvasóját és a 9000. oldalmegtekintését. Ezért hozott egy játékot, amiben szerencsesütit kapunk. A játék szeptember 4. éjfélig tart. A részletekről ITT olvashattok! Mindenkinek jó alkotást kívánok. Ja és ha valaki szeret mesét írni, annak pedig egy jó kis pályázatot ajánlok ITT.
post signature

1 megjegyzés:

  1. Eszter, köszi a mesepályázatot. Azt hiszem fogok is pályázni az egyik mesémmel! Nagyon szép lett az oldalad! Majd hoz neked is a gólya, amikor itt az ideje! :) (a készlet címe egyébként ikrek érkeznek a gólyával, magyarosan ikreket hoz a gólya :))))vagyis én :))))

    VálaszTörlés