Rajzolok

Nagyon boldog lennék ha olyan szépen tudnék rajzolni, mint amilyen szépen szeretnék. Gyermekkoromban szépen tudtam és volt kedvem, ihletem, de a múltkor megpróbáltam és kiábrándultan raktam el. Azelőtt kedvenc témám között lovak és kastélyok voltak, de egy szép fotóról egy gyönyörű vitorlást is lerajzoltam. Meg tini koromban Sailor Moon lázban égtünk barátnőimmel és rajzolgattuk a tündéreket, valamint rajzórán is sokszor kaptam csillagos egyest (amin MO-n csillagos ötös, a legeslegjobb jegy). De aztán valamiért nem rajzoltam és valahogy elfelejtettem. De persze a technika segített a mostani alkalommal és olyan rajzot készítettem, mint még soha! :D Merthogy a következő CT munkám egy ingyenes collab, melyet Kreen, Aiyana, Bettiee Scrap és Lapuce Design közreműködésével készült. Mivel franciából egyáltalán nem vagyok jó (a múltkor is Gólya segített ki a fordítással) ezért nem írom le, hogy mi a készlet címe magyarul. Inkább mutatom az előnézetit.
Itt beszerezhetitek ingyen!
A készlet jelzi, hogy hamarosan itt az iskola, néhány szülő rémálma, hisz nagyon nagy kiadásokkal jár a tanévkezdés. Igazából nagyon csodálkozom azon, hogy a tankönyveket meg kell venni, nálunk az iskola adta a tankönyveket. Igaz némelyiket a diákok nem becsülték, ezért tollal össze voltak firkálva, a lapokat ragasztani kellett és év végén radírozhattunk agyba-főbe. De nem volt a szülőknek annyira megterhelő, hisz nem kellett kemény pénzeket kiadni a könyvekért.
A készletet amikor megláttam azonnal lelki és kreatív szemeim előtt felsejlett a következő oldal. Mint mondtam rajzoltam rajta. De persze nem kézzel csak kattingatással. Ebben a segítségemre volt a Topaz Labs egyik plug-inja az Adjust. Sokféle hatást lehet a segítségével elérni. Nagyon jók a Topaz plug-inok, a Remaskról már írtam egyszer. A Yellow Dream készletnél is nagy segítségemre volt. Most pedig mutatom az oldalam, mert már elég sokat magyarázok :D
Látjátok milyen szépen tudok rajzolni. Ahhoz, hogy tényleg úgy nézzen ki, mintha a papírra rajzolták volna segítségemre volt még Krisssz egyik régi tutorialja, amit azt hiszem legelőször próbáltam ki. Megkerestem és itt elolvashatjátok hogy kell festett fotót készíteni.
post signature
Egy kicsit szomorú vagyok. Egy olvasóm elhagyott. Ő volt a legelső olvasóm és az elején a mentorom is, amikor még más programban dolgoztam. De télen megkértem, hogy hagy dolgozzak egyedül, mert úgy éreztem, hogy inkább vissza fog, mert megfelelési vágyat ébresztett bennem, és így nem tudtam szívből alkotni. Scrapbookozni pedig azért kezdtem, mert örömet okozott. Persze jeleztem, hogy szívesen veszem visszajelzéseit és sohasem haragudtam rá. De úgy látszik megsértődött. Nem akartam megbántani és ez úton kérek elnézést. Tudom nem lehet mindenkinek a kedvére lenni és nem lehet az egész világ a barátom, mégis rosszul eset ez az egész. Én ettől még mindig szívesen olvasom a blogjait, bár nem nagyon írok kommenteket, de mindannyian tudjátok, hogy ritkán írok kommentet. De ez nem jelenti azt, hogy nem olvasom el, vagy nem szeretem amit csinál, de kevés időm van, amit beoszthatok és sajnos ritkán engedhetem meg magamnak, hogy több órát a gép előtt töltsek a neten lógva. De ennek ellenére minden egyes blogot amelyet követek nagyon szeretem olvasni és sokat tanulok tőletek!
post signature

2 megjegyzés:

  1. Hűűűű, de jól tudsz rajzolni!!!! Az oldalad nagyon nagyon feldobja!

    Sajnálom, hogy így alakult a helyzet! De talán nem is volt barát, ha csak úgy elhagy!
    Annak viszont örülök, hogy szereted a követett blogokat olvasni, mert így tudom, hogy engem is olvasol. Jipiii! És ez tök jó!!!! :))) Pláne, hogy tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Az oldalad valami fantasztikus! Nagyon élethűre, szépségesre sikerült a rajzosítás!

    VálaszTörlés