Macik közt

A múltkori bejegyzésemnél láthattátok, hogy Secimától kaptam egy oldalt. Akkor kértem én is tőle egy-két képet, hogy viszonozhassam munkáját. Kaptam is 3 db képet, melyen Bundi nevű maci látható (gyerekként és most is ilyen macira vágytam, vágyom). Az oldalt a Cewe e heti kihívásának jegyében készítettem el, melynek háziasszonya most Rubin. A kihívás lényege, hogy egy keretezett fotós oldalt készítsünk el. Valahogy nem tudtam megállni, hogy ne vágjam ki a macit a fotóból és ne legyen OOB-s a kép. A fotó történetéről Secima tudna mesélni. Íme az oldal:
Felhasználtam:
Krisssz- Keret sablonok
NBK Designs - Summer Garden
Verena Designs - Remember this Moment
Xcenedra collab
Egyébként szeretnék egy szuper plug-int ajánlani nektek. Én még mindig gondban vagyok az elemek kivágásával, főleg, ha egy szőrös maciról van szó (vagy épp egy lány hajáról). Azonban a Photoshop alá telepíthetünk egy plug-int, amivel könnyen megoldható a dolog. Ez a Topaz ReMask. Egyszerűen körberajzolod a kivágni kívánt tárgyat (amit nem muszáj pontosan körberajzolni), a plug-in pedig szépen kivágja neked. Próbáljátok ki. A gyártó honlapján 30 napos verzióban le lehet tölteni. 
post signature
A Cewén a hónap elejétől készülődik valami. Lehet, hogy már láttátok pár blogon ezt a kis tündért:
Beedee felvetette azt az ötletet, hogy készítsünk egy blogtraint, melynek a neve Yellow Dream. Én is jelentkeztem.  A készletek augusztusban lesznek feltöltve. Addig lehet izgulni. Én is később mutizom az előnézetemet, hogy csigázzam a kedélyeket.
Secima kérdezte, hogy mi volt az állásinterjún. Jó volt, vagyis én úgy éreztem hogy jól sikerült. Egy tesztet kellett megoldani, majd elbeszélgettem a főnökökkel. Az egyik feltétel a szlovák nyelvismeret volt, amin eltárgyalok. A másik nyelv, ami kellett az angol volt, de a két fiatal srác (ők voltak a főnökök) elmondása szerint havonta ha 1x kell használni. Sajnos én nem nagyon konyítok ehhez a nyelvhez. Nem kaptam meg az állást, gondolom olyan nyerte el, aki angolul is simán elcseverészik. Egy kicsit szomorú voltam, mert eléggé tetszett a környezet és a fiatalos csapat, de nem adom fel. Most itthon segítek a férjemnek. Kerítést és teraszkorlátot gyárt. Én festem. Eléggé pepecselős munka, mert van egy-két rész, ahova nehezen férek be az ecsettel, valamint minden második pálca a felénél meg van csavarva. Nem szabad kihagyni egy kis rést sem. Ezért most megyek is, mert még az ebéd sincs meg. Mindenkinek kívánok szép napot!

post signature

4 megjegyzés:

 1. Nagyon kedves oldalt gyártottál Secimának. Állásügyben én is hasonló cipőben járok. Amíg nincs semmi én is besegítek a férjemnek, csak én kábelt meg kábelcsatlakozókat vágok és ezekből kell kábelkorbácsokat csinálni.

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű lett az ajándék oldalad!
  Sajnálom, hogy nem jött össze az állás! Én is hasonló cipőben vagyok, mint ti. Még 1 év van a gyesből, úgyhogy addig még van idő keresni. De, fel a fejjel, majd csak lesz mindenkinek egyszer állása! :)

  VálaszTörlés
 3. Itt is szeretném megköszönni ezt az oldalt. Annyira szépen megcsináltad. A keretezésed tökéletes és különleges. Bundi Macinak is nagyon-nagyon tetszik. Igazán boldoggá tettél vele. Hálás köszönet érte. :))))))

  VálaszTörlés