Egy bejegyzés, sok oldal

Egy kicsit elmaradtam a blogolással. Így most nagyon keveset szövegelek, inkább mutatom az oldalaim.
Először is jöjjenek a Képet adni jó játékra készült oldalak.
1. Tonié. Nagyon elkapott a krétázási láz, ezért itt is krétáztam, valamint egy szuper puzzle tutorialt találtam az interneten, amit ki akartam próbálni. De végül nem sikerült az szerint elkészíteni az oldalam. Ezért egy igen időigényes módszerrel készítettem a fotóból puzzlet.
Felhasználtam:
 Raspberry Road Designs - Life in Pictures
A 2. krisz-é. Itt is feldaraboltam a fotót, mert kivágásban nem vagyok valami jó. S mivel szép napsütéses, vidám kép, így tavaszi hangulatot képzeltem köré.
Felhasználtam: 
Bettieescrap - Come to Spring
 Kreen Kreations - The Life in Colors 
Lilas - Special day
és Cewe - Sliced sablon
A következő oldalam azonban már más jellegű. Pár héttel ezelőtt azon gondolkodtam mosogatás közben, hogy talán visszakéredzkedhetnék Bettiee-hez CT tagnak. Lehet, hogy tudnám csinálni, hisz Bettiee-t kedves, megértő személynek ismertem meg. Mikor végeztem gondoltam szétnézek a Facebookon, ahol egy üzenet várt Bettiee-től, hogy nem mennék-e vissza hozzá. Úgy látszik létezik telepátia. :D A következő oldalam az ő tavaszváró készletével készült, amelynek címe Come to spring.
Itt megvásárolható.
Az oldalam pedig a következő:
Mellesleg felhívnám a figyelmet Cewe legújabb blogvonatjára, amelynek címe Spring, Love and Others. Én is hozzájárultam egy template csomaggal.
Itt megtalálhatjátok a kapcsolódó bejegyzést.
Kellemes napot kívánok mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Egyre kifinomultabban alkotsz! Mindig csodálattal nézem, hogy tudtok ilyen szépeket készíteni! Nagyon-nagyon tetszik mind!!!! Örülök, hogy újra Bettie-nél vagy CT tag! Igazán megérdemled!

    VálaszTörlés