Játszani jó

Hetek óta tervezgettem ezt a bejegyzést, de a betegség sorra ledöntött minket a lábunkról. Jázmin kezdte, anya folytatta, apa befejezte volna, csak a stafétát anya újra átvette. Így muszáj volt leadnom hercegnőmet a mamának, amivel az a bajom, hogy ilyenkor nagyon hiányzik, nagy a csend. De legalább nyugodtan pihenhetek egy kicsit és ide is be tudok nézni. :D
Játszani mindenki szeret, mert ilyenkor talán felidézzük az elmúlt gyermekkorunkat. Sosem értettem anno, hogy miért mondogatták a felnőttek, hogy „addig jó neked, amíg gyerek vagy!” Most már értem. Ennek ellenére élvezem a húszas éveim végét. Néha persze valamiért kamasznak, gyereknek érzem magam. Ezért szeretek kihívásokon, játékokon részt venni.
A heti Cewe kihívása is ide tartozik. Két héttel ezelőtt OOB (Out of bound - lépj ki a keretből) kihívás volt. Ez az egyik kedvenc technikám. Igaz a kivágással mindig gondjaim vannak, ezért egy ideje a Topaz ReMask plug-in-t használom. Egyszer azonban, ha több időm és kedvem lesz, rászánom magam és megpróbálkozom újból Photoshopban kivágni az alakokat. Jázmin egyik képét használtam, bár mosolygós jobb lett volna. A kép akkor készült, amikor a hason fekvést kifejezetten utálta, és egy perc hason töltött idő után sírással jelezte, hogy neki ez nem tetszik. Ezért is vág fancsali képet. Egyébként általában vigyorog a kamerába, hacsak nem akarja megszerezni azt.
Felhasználtam:
Chriscrap - Fill my cup
Mivel a fotón hiányoztak a kezek, ezért igyekeztem a díszítést oda rakni, ahol a kézfejeknek lenniük kellett volna. A másik játék amiben játszottam, Gólya template-s kihívása volt. Készített egy szuper dupla oldalas template-t. Mivel valamikor el kellene kezdeni a babanaplót, gondoltam kezdhetném ezzel is. Sajnos nem tudtam, mit is lehetne írni, ezért majd ki kell javítanom. Pár infó hiányzik, és talán át is kellene pár mondatot fogalmazni. De mindezek ellenére meg vagyok vele elégedve.
Felhasználtam:
Gólya templatejét,
Lilas Special day és Fruity Colors,
Corinne Scrap World Lovely Mom készletét.
Végezetül az utolsó játék, amelyen az utóbbi időben részt vettem Hékás kép egymásnak játéka, amely egy speciális változata ennek a játéknak. Adott egy x számú jelentkező. Ezek közül kisorsolna 1-et, aki feltölt 1 képet. Ez az 1 kép áll mindenki rendelkezésére, ebből kell oldalt készíteni. Ahány ember annyi stílus. Szerintem nagyon izgalmas játék. Ezen a héten Ritttus lett kisorsolva. Még nem is láttam a képet, de már gondoltam, hogy a másik kedvenc technikámat a tükröződést használom. Ritkán használom, mert az árnyékolással kicsit gondom van mindig, általában azzal pepecselem el a legtöbb időt. Készlettel is gondban voltam, de végül találtam a képhez színben harmonizáló Add on-t. Nem sok elem állt rendelkezésre, de mivel úgyis tükröződni fognak, nincs is szükség olyan sok kiegészítőre.
Felhasználtam:
Raspberry Road Designs - Blessed Add on
Manue Designs - Douceur (bari)


Kellemes napot kívánok mindenkinek!
post signature

0 kedves üzenet:

Megjegyzés küldése