Újra itt

Helló mindenkinek! Elöször is új dizájnom van, ahogy látható, csak a betükkel van gondom, mert a hosszú ü és ö nincs. Ez mos jobban tetszik, mint az elözö és ugyan arról az oldalról van.
Újra itt vagyok, készítettem egy oldalt is, akit csak az érdekel és nem az, hogy miröl írok, az nyugodtan görgessen tovább. Most talán hosszabb lesz a szöveg rész, de úgy érzem, hogy ezt ki kell írnom és mivel ez a blog rólam szól, nyugodtan írhatok arról ami foglalkoztat, vagy megihlet egyes oldalak készítésénél.
Azért tüntem el egy idöre, mert kimerültem, túl sok lelkieröt szívtak el tölem egyes emberek. Nagyon sokszor említették, hogy az én szemszögömböl nézik a dolgokat, de sajnos nem úgy teszik. Minden egyes ember más és más, mindenkinek más értékrendje, mércéje van az életben kapcsolatos dolgokkal kapcsolatban. Egy ideje nehezen viseltem el a sógornömet, aki viselkedésével egyre jobban azt fejezte ki, hogy értéktelen embernek tart, mert szemében csak az érett, aki már szült egy gyereket. Az anyósom tisztaság- és rendmániáját akarja rám eröltetni, de nekem más értékeim vannak azzal kapcsolatban, hogy mit jelent a tisztaság és a rend. Sajnos hiába magyarázom el, hogy egyrészt nem olyan háttérrel rendelkezem ezzel a témával kapcsolatban, mint ö, másrészt olyan ritkán látogat meg minket, ezért nem értem, hogy miért állít olyan dolgokat rólam, amikröl nem is tud. Sok mindenben kell fejlödnöm, de szeretnék a saját tempómban ezt megtennem. Rengeteg dolog van, amit meg kell tanulnom, mert nem hoztam magammal a szülöi házból. Sajnos a férjemen kívül ezt az igyekezetet senki sem veszi észre és olyanokat hallottam vissza, amik nagyon rosszul estek. Nem szoktam megsértödni és a szivemre venni a dolgokat, de három hete egy olyat mondott rám, aki túlon-túl erös túlzás volt töle és sajnos nem tudom, hogy honnan vette a dolgokat, amiknek semmi alapjuk sem volt. Ezenkívül sok más gondom van, amit nem tudok megoldani és e mellett nagyon fáj a szüleim érdektelensége is, ami az állampolgárság megszerzését is nagyon akadályozza, ami bizonyos célok elérését is visszatartja. Mivel nem volt szokásom a panaszkodás, ezért magamban hordoztam ezeket a dolgokat. De végül nem bírtam tovább és a testem jelzett, hogy ha az emberek nem változnak akkor én változtassak az emberekhez való viszonyomon.
A scrapbookkal is volt egy kis gondom, mert még az elején azért kezdtem el foglalkozni vele, hogy kikapcsolódjak és örömet okozzon, most már itt is megjelent a megfelelési vágy. Amikor az oldalakat készítettem kapcsolódtam ki és nem voltam boldog, hogy kész vagyok vele, hanem inkább féltem, hogy mennyire fog tetszeni egyik-másik emberkének. Nem akarok hálátlannak tünni azokkal szemben, akik tanítgatni akartak, de valahogy nem éreztem magam jól abban a helyzetben. Hiába akartam úgy csinálni az oldalakat, ahogy mondva volt, valahogy nem állt össze a kép. Ezért gondoltam és ezen a téren is meg szeretném tapasztalni a felfedezés örömét, azt, hogy megtapasztaljam, milyen az, ha egyes trükkökre, lépésekre magam jövök rá. Persze ezen túl is elfogadom, ha valaki felhívja a figyelmemet bizonyos hibákra, nem fogom kimoderálni, hisz mindenkinek joga van arra, hogy megossza véleményét a másikkal akár jó akár rossz legyen is.Most pedig jöjjön az oldal amit készítettem.
Ezt a készletet a DST-n nyertem. Nagyon tetszett nekem és örültem is, hogy megnyerhettem. A képet, amit a készlet nevéhez választottam, egy kicsit manipuláltam egy actionnal amit a CEWE-röl töltöttem le. Egyébként Photoshoppal dolgoztam és nagyon élveztem vele a munkát és azt hiszem teljesen átállok erre a programra. Nagyon sok oldalt néztem meg, amit mások készítettek, és igyekeztem ellesni egy-két trükköt, lépést. Például a szövegnek nem szoktak árnyékot rakni, esetleg a főcímnek. A készlet amit felhasználtam Laurie Ann Heart Song készlete.



post signature

6 megjegyzés:

  1. Én bizony végigolvastalak, és nagyon szimpatikus, ahogy és amit írsz. Sok erőt és kitartást kívánok neked, kapaszkodj azokba akik szeretnek.
    Az oldalad csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek szrjudit-tal!!!! Örülök, hogy kiírtad magadból, amik bántanak. Ez a Te blogod, magadnak készíted, megtiszteltetésnek érzem, hogy bepillantást engedsz az életedbe! Mindenkinek a saját útját kell járnia, csak akkor lehet boldog, egész ember! A külvilágot szűrni kell! Örülök, hogy felismered magadban "a megfelelési kényszert", mert akkor már tudsz is ellene tenni!
    A szívedre hallgass!!!!
    ... és akkor ilyen gyönyörűségek születnek az ujjaidon keresztül is, mint ez az oldal! Megérintően szép!
    (Szeretettel szurkolok Neked!)

    VálaszTörlés
  3. Ahogy elolvastam a soraidat egy remek kedvenc filmem jutott eszembe. Mégpedig a Good Will Hunting.Igaz a téma más a filmben de a mondat egyértelmű benne: "NEM TE VAGY A HIBÁS!"
    Nos a hiba nem a Te készülékedben van.Ráadás abszolút kész vagy tenni a magad részét.Szóval csak kitartás! A scrapbokkal kapcs noha remek alkotók vannak Te csak alakítsd a saját stílusod.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem az SB oldalán is kommenteltem, hogy nagyon tetszik ez az oldal! Én is végigolvastalak, és szintén azt tanácsolom,elsősorban magaddal és a pároddal törődj. Én is megtapasztaltam a "másoknak megfelelni" állapotot, nem jó a végeredmény!A scrap oldalakat is a magad kedvére készítsd, mindig van divatirányzat, vannak kiemelkedő készítők.Egy idő után vagy unalmas lesz, ha minden egyforma, vagy túl megszokott. Ha saját stílusod van , és mindig bele csempészel valami újat, ami Neked tetszik és belőled jön csak jót készíthetsz!

    VálaszTörlés
  5. Örülök, h így ki tudtad írni magadból...ez már egy fontos lépés! Nem bántanának ezek a vélemények, ha nem lenne benned a "megfelelési kényszer"...ami talán az odatartozás vágya, oda, abba a családba, közösségbe! A családhoz nem tudok hozzászólni, de a közösséghez igen. A sb-os társadalomnak kitörölhetetlenül tagja vagy; sokan olvasunk, szeretünk, várjuk a jelentkezésedet! Lehet, h önző dög vagyok, de a magam örömére digizek, persze megmutatom Nektek is, de alapvetően attól vagyok boldog, h csinálhatom és érzem, h ez az oldal már készen van. Kívánom Neked is ezt az élményt, sokszor!!!

    VálaszTörlés
  6. Az őszinteséghez magunkkal, másokkal szemben nagy bátorság kell! Ha változol, változtatsz csak magad miatt tedd meg, ne az befolyásoljon mit várnak el tőled! Tetszen magadnak, legyen kedves magadnak az, amit készítesz! Ez az oldalad azért lett tökéletes és az egyik legjobb, amit készítettél, mert nem befolyásolt semmilyen irányzat, csak a saját kedvedért, kedvedszerint készült! Szorítok Neked, hogy megtaláld magad és a helyed!

    VálaszTörlés