Nagyon rövid ez a hét. Persze amikor még dolgoztam örültem volna neki, de most valahogy nem volt jó. Amíg a férjem itthon volt a gép közelébe csak késő este jutottam, olyankor pedig kedvem nem volt se a scraphez se a bloghoz. Tegnap és ma sem voltam otthon délelőtt. A vérvétel valami iszonyat volt. Hat óra előtt keltem, hogy a fél hetes buszt elérjem, mert hétre már Dorogon akartam lenni. A vérvétel csak fél nyolctól van, de egy nap csak 100 embert fogadnak. Hét órakor, amikor beértem a rendelőben már mindenhol álltak az emberek. Nekem a 60-as szám jutott, de hamar elfogyott a maradék 40 db szám is. Ki kellett mennem a levegőre mert rosszul voltam. Szerencsére gyorsan megy a vérvétel így 10 perc múlva már volt hely leülni is. Nem féltem a vérvételtől sohasem, hisz gyerek koromtól fogva gyakran vettek tőlem vért a toxoplazmózis miatt. Csak utána fáj két napig a helye és eléggé kellemetlen. A vércsoport vizsgálatra levett vért be kellett vinnem Esztergomba, mert csak ott végeznek ilyen vizsgálatot. Ezt gyorsan elintéztem, de nem siettem haza, mert hát ritkán szabadulok ki a 4 fal közül és keveset vagyok emberek között. Egy kicsit sétálgattam, nézelődtem, ettem egy hamburgert. Igazából nagyon jól esik minden egyes alkalommal a hamburger. De azokat a hambikat nem szeretem, amiket a híres és ismert gyors éttermekben készítenek. Hisz kitudja miből vannak. Azokat annál inkább szeretem, amik kis falatozókban lehet kapni, mert nagy valószínűséggel a helyi zöldségesnél és hentesnél, valamint a helyi pékségben vásárolják a hozzávalókat. Persze egy ilyen kirándulás után totálisan elfárad az ember és alig marad ideje másra. Ma pedig a leletekért mehettem újból Dorogra és mivel már ha bementem, akkor a nőgyógyászt is letudtam. Rákszűrést végzet, ami szerintem nem kellemes, de kibírható. Most nem csatangoltam, mert az apósom vitt be. Eléggé hideg szél fújt, még jó hogy felöltöztem, de a nadrágom gombját elhagytam. Pedig nincs is nagy hasam és ez a nadrág mindig bő volt rám. Nagyon szép a táj ilyenkor. Az autóból csodáltam a színek kavalkádját. Ez a szép az őszben. De a hideg miatt és később a kopár fák miatt nem szeretem. E csodás színeket adja vissza Kreen is a megjelent készletében, melynek címe nem is lehetne más, mint Couleurs d'automne.
Megvásárolható ITT
Oldalam:
Bár esküvők nyáron vannak, ősszel is lehet tartani esküvőt. Hisz a miénk is akkor volt. Szerintem nagyon romantikus lehet az avarban készült fotó, csodaszépek a színek ilyenkor. Igaz az idő hűvösebb és gyakran esik az eső, de mindenre van megoldás. Az esküvőt foglalta készletbe Cali. Csodaszép elemek vannak e készletben. Nézzétek meg ti is:
Megvásárolható ITT
Kedvenc fotómmal készült az oldalam.
Valamint a Digitális Scrapbook Nap alkalmából leárazás van a Shabby Pikle Designs-nél.

Kellemes napot kívánok mindenkinek!
post signature
Mai utolsó bejegyzésem két különböző tervező készletéről szól. Az első az édességek csodás világáról, ahol mindenféle finomság megtalálható. Ez pedig Cali készlete a I Live in a Gingerbread House. Íme:
Megvásárolható ITT
Az oldalam főszerelpője pedig az Édesség hölgy :)
A másik készlet pedig Steph-é. Ő is a gyerekkort idézi fel, úgy mint Cali a sok-sok édességgel, de Stephnél a játék a téma. A készlet címe is a következő: Gameplay.
Megvásárolható ITT
Eléggé egyszerű oldalt hoztam, de szerintem aranyos, a fotó választásánál hangsúlyt fektettem a játékra. És a gyerekek szereti utánozni a szüleiket a játékuk során.
Ma már nem jövök több bejegyzéssel és oldallal sem. Egy hétre valót sűrítettem 3 bejegyzésbe, remélem nem lett sok belőlem!

Kellemes napot kívánok mindenkinek!
post signature
Most Bettiee készleteit szeretném megmutatni. De előtte lenne egy kérdésem. Tudja-e valaki, hogy a Digishoptalk-on miért nem működik a link beillesztése? Vagyis ha a galériába feltöltöm az oldalam és a beírom a készlet címét, alá pedig beszúrom a linket, ahol meg meg lehet vásárolni a készletet a következő módon:[URL="a link"]valami szöveg[/URL]. Ezután feltöltöm a képet. Aztán ha a linkre kattintok akkor nem a bolthoz ugrik az oldal, hanem egy hibaüzenetet kapok. Nem tudjátok, hogy mi a baj? Már próbálgattam mindent, de nem működik. Ennyi lenne a kérdésem és most mutatom az első készletet, ami valójában egy collab és a témája a Halloween.
Az oldalam pedig egy kis OOB azaz out of bound. Mivel az angolszász országokban a gyerekek beöltöznek, így a képet meglátva eszembe jutott, hogy egy husky kutyussal és piros kapucnis palástba burkolódzó lány igazán élethűen idézi a Piroska és a farkas meséjét.
A másik készlet egy igen szép őszies készlet, csodás elemekkel melynek igen szép címe is van: Because i love it.
http://i42.servimg.com/u/f42/16/92/04/37/navtel16.jpg

Az oldalam pedig az előző bejegyzésben megmutatott szép kislány fotójával készült. Most ez az aktuális kedvenc oldalam. Egyébként a minap egy szép lánynevet láttam a naptárban, Virág volt az, de a férjemnek nem tetszett, amikor megemlítettem. Pedig szerintem a Virág név nagyon szép. De azért a férjemnek is van beleszólása majd a gyermekünk nevébe, ezért maradt a Jázmin név, mint lány név. A fiú névben még nincs semmi ötletünk, nekem a Márk tetszik. De ha igaz a szóbeszéd az anyai megérzésről, akkor ez a baba kislány lesz. De legjobb felkészül a fiú nevekből is, ha netalán a megérzéseim nem jók lennének. Visszatérve pedig Bettiee készletéhez, mutatom az oldalam:
És mivel Bettiee igen ügyes, készített egy templatét is.
Megvásárolható ITT

Kellemes napot kívánok mindenkinek!
post signature
Nagyon le vagyok maradva. Vagy túl sok készlet jelent meg most a hosszú hétvégén. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy valami oknál fogva a biológiai órám elromlott. Mert egy óráig aktív és fitt vagyok, de utána teljesen lelassulok és elálmosodom, semmihez sem marad erőm, le kell pihennem. Hat órakor összeszedem magam, mert általában a férjem akkor ér haza, a kutyák kaparják az ajtót, mert eljött a vacsora idő. Miután mindenki megvacsorázott megint elfogy az erőm és nagy nehezen szánom rá magam, hogy elmosogassam. Amíg a férjem Barátok közt-öt nézi, sikerül valahogy elsikálnom az edényeket (nem szeretem ezt a sorozatot, idegesít valami oknál fogva. Ez úton is elnézést kérek a sorozat rajongóitól). Miután kész vagyok leülök és kezdődik az ásítozás időszaka, ami addig tart, amíg el nem alszom. Csak az elalvást nehezítik a rosszullétek, amelyek újból jelentkezni kezdtek, de most kivételesen este jelentkeznek. E mellett a fejfájás és az orrdugulás, valamint a gyakori dupla nullás helyiség látogatása zavarja a nyugodt álmomat. Ennek ellenére teljesen jól zajlik le a terhesség. A múlt héten voltam ultrahangon (sajnos nem volt erőm hamarább beszámolni róla). Az anyósomék jött velem, igaz dolguk volt Esztergomban, ezért jöttek ők is és amíg az apósom valami alkatrészt ment vásárolni, addig mi vártuk a sorunkat az ultrahangon az anyósommal. A vizsgálatra egyedül mentem be. Iszonyatosan izgultam és féltem, mert nagyon féltem attól, hogy esetleg elhalt a baba vagy valami daganatom van. A doktornő, aki készítette az ultrahangot nagyon kedves volt és megnyugtatott, hogy minden rendben van, nem kell félni. Az is kiderült, hogy pontosabban 10 hetes terhes vagyok (ez múlt héten volt, most már 11 hetes). Az eredménnyel mentem egyenesen a nőgyógyászhoz, aki írt egy papírt, mellyel csütörtökön meglátogattam a védőnőt. Így most már hivatalosan is kismama vagyok. Holnap megyek vérvételre, majd jövő hét hétfőn a nőgyógyászhoz vissza és jöhet a 12. heti ultrahang.
post signature 
Most pedig szeretném bemutatni Kreen készleteit, amelyek nemrég jelentek meg. Az első készlet címe: Tragedic Opera, mely egy collab és ingyenes. Íme a készlet:
Megvásárolható ITT
Az én oldalamat Andrew Lloyd Webber musicalja ihletett meg, melyet sikerült végre látnom is.
A másik készlet szintén collab, ez azonban nem ingyenes. A címe: Joie Enfantine. Íme a készlet: 
Megvásárolható ITT
Elég nehéz volt ezzel a készlettel dolgozni, mert nem az én stílusom. De sikerült valamit összehozni. Mutatom:
Ehhez a készlethez tartozik egy ingyenes add-on is.
ITT megtalálható az add-on
Az oldalam pedig a következő:
A fotón szereplő kislány nagyon édes és aranyos, ezért másodszor is felhasználtam. Hamarosan mutatom a másik oldalt, melyen szerepel a fotó.

Kellemes napot kívánok mindenkinek!
post signature